Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Κώστας Φαμίσης αποχαιρετά τον Πελέ

   Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

 

-Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση και στεναχώρησε και τον συντοπίτη πανεπιστημιακό Κώστα Φαμίση ο οποίος για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι Αναπληρωτής Καθηγητής  στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων  του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας στο  Γνωστικό  Αντικείμενο  « Προπονητική  Ποδοσφαίρου ». Βάση των  δηλώσεών  του  κ. Φαμίση.                                                                  είχε την χαρά και την τύχη να  επικοινωνήσει   μαζί του,

(δια της διπλωματικής  οδού,  μέσω  του  Έλληνα  Προξένου  στη  Βραζιλία κ. Νικολαίδη  Αντώνιο στις  08-10-2004.)           Ο κ. Φαμίσης ως διοργανωτής  του 1ο  Διεθνές  Επιστημονικό Συνέδριο ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το  ΤΕΦΑΑ στην  πόλη των  Τρικάλων, κάλεσε  ως  κύριο  ομιλητή τον κ. Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, γνωστό  κ. ΠΕΛΕ   στις  8-9-10- Απριλίου  2005.  Αποδέχτηκε  την  επίσημη  πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων  δεν μπόρεσε να  παραβρεθεί  στο Συνέδριο.

-Το 2005 οι κ.κ Πελέ και Φαμισης συναντήθηκαν στα  εγκαίνια  του  νέου  γηπέδου της  Ξάνθης. Ήταν   προσκεκλημένοι από τον  πρόεδρο της  ΠΑΕ  κ. Πανόπουλο Χρήστο.

-…Άνθρωπος απλός και φιλικός με ανεξάντλητη αγάπη για το άθλημα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του κι έτσι θα παραμείνει στο πέρασμα του χρόνου όπως λέει ο Κώστας Φαμίσης ευχόμενος να αναπαυθεί εν ειρήνη στο πάνθεον των αθανάτων               «΄Ηταν και θα είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου»

 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.