Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ευανθία Παπαγιάννη στο ψηφοδέλτιο Παπαχρήστου


 Φίλες συμπολίτισσες και φίλοι συμπολίτες του Δήμου Μετεώρων,

μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρηστου και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

 

Οι λόγοι της επιλογής μου είναι αρκετοί και βάσιμοι, τους οποίου και θα έχουμε το χρόνο να σας αναπτύξω  στις μεταξύ μας συναντήσεις.

Οι κυριότεροι όμως λόγοι είναι, πρώτον ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, προσωπικές στρατηγικές και συμφέροντα, έτσι ώστε να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στα καλέσματα και τις ανάγκες μιας  κοινωνίας  που πλήττεται, μιας κοινωνίας που στερείται προοπτικών ανάπτυξης και υποδομών κοινωνικής φροντίδας.  

Δεύτερον, όταν είσαι σε μία παραγωγική ηλικία των 52 ετών, όταν κατέχεις μία επαγγελματική πορεία και εμπειρία σε διάφορες επιτελικές θέσεις, όταν προέρχεσαι από ένα χωριό όπως η Παναγία με πολιτιστική και κοινωνική παράδοση, όταν έχεις μία σημαντική  διαδρομή στον Εθελοντισμό και την Κοινωνική Αλληλεγγύη, θεωρώ αδιανόητο να  απέχεις και να αφήνεις την τύχη του τόπου σου σε άλλους, που δήθεν και τάχα, νοιάζονται γι΄αυτόν. Ατυχώς στη πραγματικότητα νοιάζονται για τη δική τους «βόλεψη» όπως λέει ο λαός μας και όχι για το καλό των απλών κατοίκων. Για μας, για τους γονείς και τις οικογένειες μας. Σε αυτό έχουμε απτό παράδειγμα τη πολιτική και τα αποτελέσματα της νυν δημοτικής αρχής. Αδράνεια παντού.

Τρίτον και τελευταίο επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη μας με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαχρήστο,  μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να επανεκκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος  μας με φιλικό και κοινωνικό πρόσωπο και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.

 

Με τις σκέψεις αυτές ζητώ τη ψήφο σας.

Σας ζητώ να πάρουμε του δήμου στα χέρια μας, να αρχίσει μία νέα εποχή ανανέωσης, αφήνοντας πίσω όλες τις διαφωνίες που μας θέλουν χώρια.  Σας ζητώ να πορευτούμε προς το μέλλον που μας θέλει μαζί με πάθος, όραμα και επιμονή,  ΜΕ όλους και όλες ΓΙΑ όλους και όλες.

 

 

ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.