Τελευταίες Ειδήσεις

Στη Ρουμανία για αδελφοποίηση ο Δήμαρχος Καλαμπάκας


 Με αντικείμενο την αδελφοποίηση του Δήμου Μετεώρων με Δήμο της Ρουμανίας βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα από το απόγευμα της Κυριακής αποστολή από την Καλαμπάκα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του "meteoravoice" βάσει των οποίων εδώ και καιρό υπήρξαν επαφές και σχετική πρόταση από τον Δήμο Μιοβίνι της Ρουμανίας για αδελφοποίηση με τον Δήμο Μετεώρων.

Έτσι το πρωί της Κυριακής αναχώρησε για την Ρουμανία η Καλαμπακιώτικη αποστολή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αλέκο καισ την οποία συμμετέχουν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παπανικολάου, ο Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου κ. Νικολογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κουρούπας και το μέλος του ΔΣ αυτής κ. Αλεξίου.

Όπως πληροφορούμαστε τα μέλη της αποστολής έφθασαν στο Βουκουρέστι το απόγευμα της Κυριακής όπου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της πόλης και την Δευτέρα θα μεταβούν στην έδρα του Δήμου Μιοβίνι προκειμένου να συναντηθούν με τον Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής  για να ξεκινήσουν οι επαφές και συζητήσεις για την μεταξύ των δυο δήμων αδελφοποίηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.