Τελευταίες Ειδήσεις

Γ. Βασιλειάδης: Η Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι μια χώρα που έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Αrt Gallery στο ΚΤΕΛ Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η πολιτική εκδήλωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα τοπικά στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος σε μια συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα μεγάλη από τους διοργανωτές της.


Στην αρχή ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Σταύρος Νταούλας προλογίζοντας τον ομιλητή, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Βουλευτής του κόμματος στο νομό Σάκης Παπαδόπουλος.


Ο Γιώργος Βασιλειάδης στην ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ, τονίζοντας πως είναι αδιανόητο εν έτει 2022 να υπάρχουν παρακολουθήσεις πολιτικών και άλλων προσώπων, παραπέμποντας σε πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Το μέγεθος της σημερινής κρίσης είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος ως άλλος Λουδοβίκος προσπαθεί να ποδηγετήσει και να κατευθύνει το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας. Έχουμε την μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ευρώπη με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα και η κυβέρνηση δεν μας λέει το λόγο γιατί συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς η σημερινή Ελλάδα της Μητσοτάκης ΑΕ είναι μια χώρα που έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.


Παράλληλα ο κ. Βασιλειάδης παρουσίασε στο κοινό μια σειρά από 6 άξονες-παρεμβάσεις, που θα υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όταν γίνει κυβέρνηση, θεσπίζοντας ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό, όπως είναι:


-Αντιμετώπιση ενεργειακής κρίσης


-Παραγωγική ανασυγκρότηση


-Άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ


-Στήριξη του κοινωνικού και δημοκρατικού κράτους


-Δημογραφική παρέμβαση για την ανόρθωση της χώρας


-Ενιαίο αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ


Ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε και στην εξαγγελία κάποιων άλλων μέτρων επίσης, όπως είναι η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 6%, η άμεση αλλαγή μισθολογίων των γιατρών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.