Τελευταίες Ειδήσεις

Κόντρα …θανάτου αποτράπηκε στα Τρίκαλα!


Το ραντεβού δόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο Μεγάλων Καλυβίων, όπου θα μετατρεπόταν σε πίστα αγώνων και στην περιοχή κατέφθασαν δεκάδες μηχανάκια και αυτοκίνητα.


Η επέμβαση της Αστυνομίας όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, ήταν καίρια, αποτρέποντας τα χειρότερα, ενώ στη συνέχεια διενήργησε εξονυχιστικούς ελέγχους και προχώρησε σε συλλήψεις πέντε ανηλίκων. Οι γονείς τους δε, θα έρθουν αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων.


Τα «στοιχήματα» φτάνουν τις 2.000 ευρώ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα στοιχήματα που πέφτουν στην άσφαλτο, ξεκινούν από 500 ευρώ και ανάλογα με τη δυναμική των οχημάτων μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 2.000 ευρώ. Αυτό δε, που έκανε εντύπωση στο χθεσινό ραντεβού ήταν η μεγάλη συμμετοχή ατόμων που είτε θα συμμετείχαν στην «κόντρα θανάτου» είτε θα ήταν θεατές.


Μάλιστα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον οδηγών με «πειραγμένα» αυτοκίνητα και μηχανάκια, τόσο από διάφερες περιοχές των Τρικάλων αλλά και από γειτονικούς Νομούς. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την «χαλάστρα» της Αστυνομίας, το ραντεβού θα ανανεωθεί.


Έως πότε θα συνεχίζεται αυτό το κακό;


Την ώρα που στους δρόμους της χώρας καταγράφονται αμέτρητα τροχαία δυστυχήματα που «κοστίζουν» ζωές, το ζήτημα με τους αυτοσχεδίους αγώνες, παραμένει σοβαρό και στο νομό Τρικάλων.


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων προσπαθεί να κάνει το χρέος της, δίνοντας βαρύτητα τόσο στην καταστολή, όσο και στην πρόληψη – ενημέρωση. Βέβαια, ο νέος νομίζει ότι έχει το στοιχείο της «Αθανασίας»! Δεν το ενδιαφέρουν οι συνέπειες, αν «φάει» πρόστιμο γιατί οδηγάει χωρίς κράνος. Θα πατήσει το γκάζι της φτιαγμένης μηχανής και θα φύγει…


Γονείς, ανυποψίαστοι στο σπίτι, με τα παιδιά τους έξω να βάζουν κόντρες, πολλές φορές ούτε καν με άδεια οδήγησης ή μόνο για 50αρακι και οδηγούν χιλιάρα ή με δίκυκλο του φίλου τους.


Ενημέρωση για την πρόληψη χρειάζεται συνεχώς. Και ένα παιδί να ακούσει και να αντιληφθεί την επικινδυνότητα των πράξεων του, θα είναι κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.