Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο κατάστημα Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πύλη


Παρουσία του Πρόεδρου Τάσου Λάππα, των μελών του Δ.Σ. εκπροσώπων των πολιτικών αρχών του τόπου και απλών πολιτών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης τα εγκαίνια του καταστήματος της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας στη Πύλη.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Τάσος Λάππας “τόνισε τον σημαντικό ρόλο της τράπεζας στο τοπικό κοινωνικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι, υπογραμμίζοντας πως η τράπεζα θα σταθεί δίπλα σε όποιον την έχει ανάγκη. Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς. Επιμένουμε στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω των καταστημάτων μας, αναπτύσσοντας μακροχρόνιες αποδοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης”.


Θετικό γεγονός την στιγμή που κλείνουν πολλά υποκαταστήματα από άλλες τράπεζες να ανοίγουν νέα από την Συνεταιριστική τράπεζας Θεσσαλίας. 


Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θοδωρής Χήρας, ο διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης, Γιάννης Κουτσονάσιος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πύλης, στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου, ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρήστος Ζαραμπούκας και αρκετός κόσμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.