Τελευταίες Ειδήσεις

Δις ισόβια στον δράστη της διπλής δολοφονίας του Βόλου


Δις ισόβια και πέντε χρόνια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Τρικάλων στον 40χρονο Βολιώτη για την δολοφονία 75χρονης νονάς του Ευθυμίας Αβραμίδου – Αλεξούλη τον Νοέμβριο του 2021, στο Βόλο όσο και για εκείνη της 69χρονης μητέρας του πρώην δικηγόρου του Νίκης Τσιρογιάννη – Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009.


Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο που κατηγορούνταν για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για οπλοκατοχή και οπλοχρήσια.


Να σημειωθεί ότι η δίκη ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί με την απολογία του κατηγορούμενου που δήλωσε ότι μετανιώνει καθημερινά για την δολοφονία της νονάς του αλλά υποστήριξε ότι είναι αθώος για τον δεύτερο φόνο που του καταλογίζουν .


“Δεν θέλουν τον ένοχο, αλλά έναν ένοχο” ανέφερε, χαρακτηριστικά για την δολοφονία της Νίκης Μηλίνη.


Στην απολογία του ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε την νονά του ως δεύτερη μητέρα του που ήταν πάντα εκεί για αυτόν, σημειώνοντας ότι είχαν πολύ στενή σχέση.


Αναφορικά με την μοιραία ημέρα της δολοφονίας ανέφερε ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν ήταν αυτός ένας άλλος. “Λογοφέραμε και την σκότωσα. Όχι για τα χρήματα ” υποστήριξε ο κατηγορούμενος, λέγοντας ότι αφορμή για την λογομαχία δεν ήταν το γεγονός ότι ζήτησε χρήματα από την νονά και δεν του τα έδωσε, αλλά ότι εξύβρισε την αδελφή του που είχε πεθάνει .


Σε ο,τι αφορά στην δολοφονία της Νίκης Μηλινη επανέλαβε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως είχε καθαρά τυπικές σχέσεις με το θύμα, δεδομένου ότι οι παππούδες το έμεναν στο ισόγειο της οικείας που διέμενε η Νίκη Μηλινη. «Κάθε μέρα μετανιώνω και κλαίω για την Νονά μου, είπε ο κατηγορούμενος». “Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια μου και την οικογένειά του θύματος. Όταν κάποιος παίρνει μια ζωή, περνάει μια κόκκινη γραμμή και δεν υπάρχει επιστροφή ” τόνισε στο τέλος της απολογίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.