Τελευταίες Ειδήσεις

Παρ΄ ολίγον τραγωδία με τροχόσπιτο στα Μετέωρα


Τύχη βουνό τουρίστας το μεσημέρι στα Μετέωρα όταν το αυτοκινούμενο του αντί να κάνει όπισθεν κινήθηκε μπροστά με συνέπεια να φθάσει στο χείλος του γκρεμού όπου και ακινητοποιήθηκε παίρνοντας επικίνδυνη κλίση.

 Όπως πληροφορούμαστε το εν λόγω αυτοκινούμενο ήταν σταθμευμένο στο χώρο όπου σταθμεύουν συνήθως τροχόσπιτα πριν το πάρκινγκ της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ και γύρω στις 12.45 περίπου ο οδηγός του έβαλε μπροστά τη μηχανή για να αναχωρήσει.

Ωστόσο αντί να βάλει όπισθεν κατά λάθος έβαλε την πρώτη και το αυτοκινούμενο κινήθηκε προς τα εμπρός με συνέπεια να φθάσει στο χείλος του γκρεμού παίρνοντας επικίνδυνη κλίση και ο οδηγός του κατάφερε να βγεί έντρομος έξω και οι επιβαίνοντες σε αυτό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε οδική βοήθεια και λίγο αργότερα έφθασαν στο σημείο δυο οχήματα τα οποία κατάφεραν με επιδέξιους ελιγμούς να τραβήξουν το αυτοκινούμενο και να λήξει αίσια η περιπέτεια των επιβαινόντων σε αυτό που παρ΄ ολίγον θα εξελίσσονταν σε τραγωδία με απρόβλεπτες συνέπειες.

Για το συμβάν έκανε σχετική ανάρτηση ο συμπολίτης επιχειρηματίας του τουρισμού κ. Βαγγέλης Κουρέλης λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Τροχόσπιτο κρέμεται στην άκρη του γκρεμού έξω από το μοναστήρι του Βαρλααμ. Λίγες μέρες πριν ήταν η φωτιά σε λεωφορείο, σήμερα αυτό. Ο χώρος δεν μπορεί να αφεθεί άλλο στον αυτόματο πιλότο. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό εθελοτυφλεί".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.