Τελευταίες Ειδήσεις

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Αποκαλύψεις σοκ - «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση»


Για εγκληματική ενέργεια κάνουν λόγο η μητέρα και ο αδελφός του Αρχιμανδρίτη.


Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 63χρονου Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αμερικής, ενώ φέρεται να είχε μώλωπες, αλλά και ξερό αίμα στο στόμα. 



Μάλιστα, η μητέρα και ο αδελφός του κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Όπως είπαν, παρόλο που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, δεν θα έβαζε ποτέ τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.


Οι Αρχές έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις τις επόμενες ώρες για τα ακριβή αίτια θανάτου του.



 

«Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση»


Η μητέρα και ο αδελφός του 63χρονου, που ζουν στο Άργος, μίλησαν στο Star και όπως είπαν πιστεύουν ότι ο θάνατός του δεν είναι αυτοκτονία, αλλά εγκληματική ενέργεια.


«Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο από εδώ, Σαββατόβραδο το είδα τελευταία φορά. Είχε έρθει στο Άργος να μας δει», είπε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη για την τελευταία φορά που τον είδε και τόνισε ότι ήταν αγαπητός σε όλους, λόγω των κοινωνικών έργων και φιλανθρωπιών που έκανε. Δεν έβαλε τέλος στη ζωή του, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Ανθρωποκτονιών βρήκε μώλωπες. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε» είπε η μητέρα. 


Την ίδια γνώμη έχει και ο αδελφός του θύματος: «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Ο αδελφός μου δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή του, παρόλο που είχε κάποια οικονομικά προβλήματα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.