Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίασε το ΔΣ Μετεώρων


Με ενημέρωση για  για το έργο της Αγροτικής Οδοποιίας και  της αποχέτευσης όμβριων υδάτων που ζήτησε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΔΣ Μετεώρων με τον κ.  Αλέκο να απαντά ότι οι δύο μελέτες για την Αγροτική Οδοποιία απορρίφθηκαν λόγω εκπρόθεσμης υποβολής από το μελετητικό γραφείο, που τις υπέβαλε μία ημέρα μετά τη λήξη της προθεσμίας ενώ για εκείνο της  αποχέτευσης ομβρίων ο  κ.  Θώμος είπε ότι θα ξεκινήσει σε δέκα ημέρες.

Η συνεδρίαση κατά τα λοιπά ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες αντιπαραθέσεις και το σώμα έλαβε αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα: -Αίτημα Πινιάρα Βασίλειου περί παραχώρησης –εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «ΠΑΛΤΑ» της Κ. Ασπροκκλησιάς για εγκατάσταση πρόχειρων σταυλικών εγκαταστάσεων. 

-Έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του δημοσίου δάσους Γερακαρίου για το έτος 2023.



-Έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του διακατεχόμενου δάσους Ζίγρα-Μερίτσα-Βανακλιώτη. 

-Αίτημα Βλαχογιάννη Καλλιόπης περί τροποποίησης συμφωνητικού μίσθωσης δημοτικής έκτασης 4 στρ. στη θέση «ΑΥΛΟΤΟΠΟΣ» της Κ. Διάβας. Στο συμφωνητικό μπήκε και το όνομα του γιου της αιτούσας. 

-Περί συγκρότησης Οργανωτικής Επιτροπής για την «Πόλη της Τρούφας».

-Λήψη απόφασης επί αιτήματος Κων-νου Κώτικα για ονοματοθεσία δρόμου στην Κοινότητα Πολυθέας. 

-Τροποποίηση πρ/σμού οικ. έτους 2022. 

-Λήψη απόφασης επί της από 29-8-22 αίτησης της ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ για καθορισμό αφετηρίας και στάσεων προτεινόμενης κυκλικής διαδρομής ειδικού τουριστικού λεωφορείου. 

-Αίτημα παράτασης μίσθωσης δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Μεγάλη Κερασιά του Δήμου Μετεώρων για τρία χρόνια. 

-Χορήγηση παράτασης προθεσμίας για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων αναγνωρισμένου δικαιούχου δημοτικού οικοπέδου στην Κ. Παναγίας. 

-Αίτημα του συλλόγου Διάβας για οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 500 ευρώ. 

-Τροποποίηση της υπ΄αρ. 13061/4-03-2020 παράτασης σύμβασης εκμίσθωσης δικαιώματος εμπορίας ύδατος της δημοτικής πηγής στη θέση «ΠΑΛΑΒΗ» Κοινότητας Κλεινού, λόγω μεταβίβασης-εκχώρησης των δικαιωμάτων της μισθώτριας εταιρείας «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ Α.Ε.» προς την εταιρεία «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥ ΙΚΕ». Έγινε αλλαγή στην επωνυμία και μεταβίβαση δικαιωμάτων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.