Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Καλή Σχολική Χρονιά σε ολόκληρη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας


Από τις αυλές του Ειδικού Σχολείου στις Καρυές, καθώς και του Μουσικού Σχολείου, ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές, να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη. Γεμάτη γνώσεις και πρόοδο για τα παιδιά μας.

 

Ο Θανάσης Λιούτας, τηρώντας τη δική του παράδοση, να δίνει το παρόν, κάθε χρονιά, κατά την εκκίνηση της σχολικής περιόδου στον αγιασμό, στο Ειδικό Σχολείο στις Καρυές, και φέτος βρέθηκε εκεί, δίπλα στους μαθητές κάθε ηλικίας και βαθμίδας, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς.

 

Απευθυνόμενος σε όλους, τόνισε το σημαντικό έργο, το οποίο πραγματοποιείται σε όλες τις τάξεις, την εξαιρετική πρόοδο που πραγματοποιούν οι μαθητές και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για όλους. Ο Θανάσης Λιούτας είναι πάντα παρών σε όλους τους αγώνες και σε κάθε πολιτική που σχεδιάζεται και υλοποιείται με πρόταγμα και στόχο τις ίσες και μεγάλες ευκαιρίες για πρόοδο και για επαγγελματική εξέλιξη για όλους.

 

Αμέσως μετά, ο Τρικαλινός Βουλευτής μετέβη στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, όπου και από εκεί τόνισε επίσης το σπουδαίο έργο που λαμβάνει χώρα στο Μουσικό Σχολείο του τόπου μας. «Έργο που προάγει τη μουσική παιδεία και γνώση».

 

Ο κ. Λιούτας ευχήθηκε σε όλους, και η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά με δύναμη. «Μια χρονιά στην οποία οι μαθήτριες και οι μαθητές από τα θρανία των σχολείων μας – μαζί με τις οικογένειές τους και όλους τους εκπαιδευτικούς μας - θα δώσουν τον δικό τους αγώνα, χτίζοντας ουσιαστικά το μέλλον τους. Το μέλλον χτίζεται κάθε χρονιά. Με δύναμη, προσπάθεια και αισιοδοξία».

 

«Είναι μια σχολική χρονιά, που μετά από χρόνια, ξεκινά πιο ελεύθερα σε σχέση με τις προηγούμενες όσον αφορά τα μέτρα προστασίας έναντι του Κορωνοϊού και μια χρονιά κατά την οποία υλοποιείται ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, σε όλες τις βαθμίδες του σχολείου. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα σε όλες τις βαθμίδες, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία και στόχο του Υπουργείου Παιδείας. Το ελληνικό σχολείο υποδέχεται και φέτος τις μαθήτριες και τους μαθητές του σε πλήρη ετοιμότητα».

 

«Στόχος μας μόνο και πάντα, η πρόοδος και ένα λαμπρό μέλλον για όλες και για όλους σας! Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη, στους μαθητές μας, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.