Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Μιχαλάκης: Με συνέπεια, δίνουμε χώρο στην ανάπτυξη του αθλητισμού

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τη Διοίκηση του «Διγενή Νεοχωρίου»

 

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη βρέθηκαν, το πρωί της Δευτέρας, μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του «Διγενή» Δημήτρης Ζιώγκος και ο Ταμίας Γρηγόρης Κυρίτσης, όπου και συζήτησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη σειρά θεμάτων που άπτονται της ομάδας και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μάλιστα, του έκαναν δώρο, τιμής ένεκεν, ένα εισιτήριο διαρκείας για να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης προχώρησε στην δωρεά ενός απινιδωτή στο σωματείο επισημαίνοντας την μεγάλη σημασία που πρέπει να δίδεται στην προστασία της υγείας των αθλητών, ενώ μετά από το τέλος της συνάντησης υπογράμμισε πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται στο πλευρό του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δίπλα στα σωματεία και τους αθλητές. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία νέων, αλλά και στην αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών, ώστε όλοι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, να έχουν πρόσβαση στην άθληση. Με σωστό προγραμματισμό προχωράμε στην εφαρμογή του σχεδιασμού μας, δίνοντας ακόμη περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις προς χρήση, με συνεχείς δράσεις, με ουσιαστική στήριξη αθλητών και σωματείων. Με συνέπεια, δίνουμε χώρο στην ανάπτυξη του αθλητισμού».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.