Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής στη Φαλάνη: Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας



Γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στη Φαλάνη, όπου μικροί και μεγάλοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα μεταφέροντας τη  «Φλόγα της Αγάπης»… Στη Λαμπαδηδρομία, η οποία διεξήχθη για 20η χρονιά, έλαβε μέρος ο Θανάσης Παιδής ενώνοντας και αυτός τη φωνή του μαζί με όλους τους συμμετέχοντες ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Την όμορφη βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτοπορία – μαζί και με άλλους φορείς της περιοχής – μίας εκ των σημαντικότερων πράξεων εθελοντισμού που δεν είναι άλλη παρά η αιμοδοσία.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους διοργανωτές για την εκδήλωση που πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της κινητοποιώντας τους πολίτες. Άλλωστε, η εθελοντική αιμοδοσία μας αφορά όλους…

Παράλληλα, συνομίλησε με πολλούς από τους συμμετέχοντες, ενώ ευχαρίστησε τους φορείς που υποστήριξαν τη διοργάνωση, όπως και τους χορηγούς για τη σημαντική συμβολή τους.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Για μία ακόμη χρονιά βρεθήκαμε στη Φαλάνη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τοπικού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε όλοι μαζί να μεταφέρουμε τη “Φλόγα της Αγάπης”… Μια “φλόγα” που περιλαμβάνει το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς σε ότι αφορά την αιμοδοσία, η οποία αποτελεί και την πλέον απτή απόδειξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μετά τη χρονική περίοδο της πανδημίας, γίνεται αδιαμφισβήτητος ο στόχος να ισχυροποιηθεί το κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών. Οι ανάγκες σε αίμα είναι εξαιρετικά αυξημένες, γι’ αυτό και η αιμοδοσία αποτελεί υπόθεση όλων μας… Εμείς και οι άνθρωποι που αγαπάμε εν δυνάμει θα χρειαστούμε αίμα. Άρα δεν πρέπει να παραπέμπουμε στο αόριστο μέλλον κάτι που είναι επιτακτικό να γίνει το συντομότερο δυνατόν καθώς μπορεί να σώσει μια ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης της Λαμπαδηδρομίας, όπως και για όσα προσφέρουν τα μέλη του στην κοινωνία και στον άνθρωπο. Παράλληλα, πολλά “μπράβο” απευθύνουμε στους συμμετέχοντες, όπως και στους φορείς που στήριξαν την εκδήλωση.

Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά σε όλους αυτούς που έχουν  κάνει υπόθεσή τους τη μέγιστη πράξη προσφοράς, την εθελοντική αιμοδοσία» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.