Τελευταίες Ειδήσεις

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος εισακούγοντας τις εισηγήσεις των Προέδρων και γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, έχοντας υπόψιν πάντα την οικονομική δυσκολία  που περνάει η χώρας μας στο σύνολο και συγκεκριμένα ο  Δήμος μας έδωσε εντολή για την άμεση εκκίνηση αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο μεριμνώντας για την ασφαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών στην περιοχή μας.

 Ό Δήμος Μετεώρων με ιδία κονδύλια έχει ξεκινήσει  την  αποκατάσταση φθορών, μικρών και μεγάλων, στο οδόστρωμα καθώς και ασφαλτόστρωση σε τμήματα οδών που παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα εδώ και χρόνια, ξεκινώντας από τη κοινότητα Βασιλικής  και  Ελαφίου  ενώ θα συνεχιστεί σε ολόκληρο το Δήμο Μετεώρων

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κ. Θώμο Γεώργιο, του Αντιδημάρχου Β΄ Τομέα κ. Μπατανίκα Νικόλαου και του προέδρου της Κοινότητας Βασιλικής  και θα συνεχιστούν στο άμεσο χρονικό διάστημα σε κοινοτικούς δρόμους του Δήμου μας καθώς και εντός του Πολεοδομικού ιστού της Καλαμπάκας.

«Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με μείγμα ασφάλτου για να εξαλείψει λακκούβες, θρυμματισμούς, ρωγμές, μικρές υποχωρήσεις και ανωμαλίες στις περιοχές κυκλοφορίας».

Συνεχίζουμε παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και την συνεχόμενη αύξηση του κόστους των υλικών να είμαστε έμπρακτα κοντά στους Δημότες μας και να δίνουμε λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.