Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση στη Λάρισα ΕΔΑ ΘΕΣΣ-Συνδέσμων υδραυλικών Θεσσαλίας για την διασφάλιση της χρήσης του φυσικού αερίου


Συνάντηση στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη Λάρισα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής μεταξύ εκπροσώπων της εταιρείας και των Προέδρων των Συνδέσμων υδραυλικών της Θεσσαλίας, για την διασφάλιση της χρήσης του φυσικού αερίου, ως ένα καύσιμο ποιοτικό και απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον.

Εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής Λεωνίδας Μπακούρας, η Διευθύντρια Έφη Καλογήρου και άλλα στελέχη, ενώ το Σύνδεσμο υδραυλικών Τρικάλων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Νίκος Βαλομάνδρας. Οι υδραυλικοί κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για την χρήση του φυσικού αερίου με εξοικονόμηση ενέργειας από τους καταναλωτές τον φετινό χειμώνα, κάποιες εκ των οποίων είναι οι παρακάτω:

-Αντιστάθμιση των θερμαντικών σωμάτων

- Τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών στα σώματα

-Συντήρηση του λέβητα με αναλυτή καυσαερίων

-Καθαρισμός των σωμάτων με χημικά

-Μείωση λειτουργίας του λέβητα στους 60 βαθμούς θερμοκρασίας του νερού

-Να προτιμούν οι καταναλωτές τους αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς

Από την πλευρά του ο κ. Μπακούρας τόνισε πως υπάρχει πλήρης επάρκεια φυσικού αερίου στη χώρα μας για το χειμώνα, ενώ με την επιδότηση της κυβέρνησης το κόστος για κάθε νοικοκυριό δεν θα ξεπερνά το 1.5 ευρώ/κυβικό. Τέλος ανέφερε πως μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο χωριά των Τρικάλων, όπως είναι το Μεγαλοχώρι και το Καστράκι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.