Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Μιχαλάκης: Ένα δημιουργικό ταξίδι ξεκινά


Στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης

 Έναρξη για τη νέα σχολική χρονιά την Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη να παρευρίσκεται στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Ζάρκου, ευχόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μία χρόνια γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα, χωρίς τα προβλήματα και τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές.

Στον Αγιασμό του σχολείου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ζάρκου Γιάννης Βούλγαρης, ενώ η Διευθύντρια Γεωργία Καλλιτσουνάκη καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στη νέα σχολική περίοδο.

Αναφερόμενος στην έναρξη του σχολικού έτους ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως «το χαμόγελο που βλέπουμε στα χείλη των παιδιών μας για την επιστροφή στο σχολείο, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη και σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο. Το ταξίδι της γνώσης, της δημιουργίας, της μάθησης ξεκινά και οι εκπαιδευτικοί μας είναι στη θέση τους για να οδηγήσουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του όμορφου ταξιδιού, που θα γεμίσει με τα απαραίτητα εφόδια τη νέα γενιά. Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή σχολική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.