Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Επιχορήγηση 100.000 ευρώ στον Δήμο Πύλης από το Υπουργείο Εσωτερικών


«Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ της χώρας μας»

 

 

Για την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία ο Δήμος Πύλης επιχορηγείται το ποσό των 100.000 ευρώ στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ζημιών, οι οποίες προκαλούνται από θεομηνίες, ενημερώθηκε άμεσα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

 

Η ενημέρωση αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του κ. Λιούτα με τον αρμόδιο για ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

 

«Το Υπουργείο Εσωτερικών με πράξεις βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τοπικής μας αυτοδιοίκησης», τονίζει ο Τρικαλινός Βουλευτής.

 

«Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας με τον κ. Πέτσα, πάντοτε επισημαίνω και υπογραμμίζω τη μεγάλη ανάγκη για συνεχή στήριξη στους τέσσερις δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με σκοπό πάντα την απρόσκοπτη υλοποίηση πολιτικών και πράξεων, που ως στόχο έχουν να θωρακίζουν και να ενισχύουν τις τοπικές οικονομίες και τις τοπικές κοινωνίες. Όλες και όλους τους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.