Τελευταίες Ειδήσεις

Κριμαία: Ρώσος τουρίστας ποζάρει με το μαγιό του και «προδίδει» τη θέση συστοιχίας S-400


Μπορεί η Ουκρανία να καλούσε τους Ρώσους τουρίστες πριν από λίγες ημέρες να εγκαταλείψουν την Κριμαία, αλλά τώρα ευχαριστεί έναν εξ’ αυτών, που βοήθησε - άθελα του μάλλον - τις ένοπλες δυνάμεις της να εντοπίσουν μια συστοιχία αεράμυνας S-400.


«Ίσως να ήμασταν σκληροί με τους Ρώσους τουρίστες. Αυτός ο άνδρας υπήρξε πολύ εξυπηρετικός», έγραψε χθες το ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. To μήνυμα συνοδευόταν από τη φωτογραφία ενός ηλικιωμένου άνδρα με μαγιό, ο οποίος ποζάρει σε μια παραλία με φόντο ένα ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400.



Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με δεδομένα γεωγραφικής θέσης.


Αυτό επέτρεψε στις ουκρανικές δυνάμεις να εντοπίσουν το S-400, ένα από τα πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα της Ρωσίας, σε μια αλυκή κοντά στην πόλη Γιεβπατορίγια.


Και το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας έσπευσε να ευχαριστήσει τους Ρώσους τουρίστες. «Ευχαριστούμε και συνεχίστε την καλή δουλειά», γράφει στη χθεσινή ανάρτησή του το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.