Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Πληρωμές στους Νέους Αγρότες της Θεσσαλίας


Οι Νέοι Αγρότες της Θεσσαλίας έχουν αρχίσει να πληρώνονται και πολύ γρήγορα, μέσα στις επόμενες ημέρες, το ποσό των 29.041.250 ευρώ, το οποίο αναλογεί στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, θα καταβληθεί στο σύνολο των Θεσσαλών μας δικαιούχων, ανάμεσα στους οποίους είναι και πολλοί νέοι αγρότες από τον Νομό Τρικάλων.  

Ο Τρικαλινός Βουλευτής όλο το προηγούμενο διάστημα με συνεχείς του παρεμβάσεις και με την πολύ τακτική επικοινωνία και συνεργασία του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, ζητούσε την επίλυση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων και τη γρήγορη καταβολή της πρώτης δόσης του προγράμματος στους νέους αγρότες μας.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Λιούτας με κοινοβουλευτικές του ερωτήσεις προς τον ΥΠΑΑΤ έχει ζητήσει την ένταξη και περισσότερων νέων αγροτών στο πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» και πάνω σε αυτό βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον κ. Γεωργαντά.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής τονίζει ότι, «το πρόγραμμα των νέων αγροτών πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και αποφασιστική βοήθεια προς τους νέους αγρότες μας, καθώς και ένα βασικό κίνητρο, το οποίο ελκύει και θα ελκύει ολοένα και περισσότερους νέους μας στην πρωτογενή παραγωγή.

«Έχουμε ανάγκη τους νέους αγρότες μας, οι οποίοι με τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους μπορούν να δώσουν σημαντική δυναμική στην πρωτογενή μας παραγωγή.  Στηρίζουμε όλους τους παραγωγούς μας, στηρίζουμε πάντα όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, τους πυλώνες κάθε τοπικής ανάπτυξης. Η στήριξη στον πρωτογενή τομέα συνεχίζεται πάντα, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο. Η πρωτογενής παραγωγή έχει ανάγκη τη στήριξή μας και αυτό κάνουμε!».

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.