Τελευταίες Ειδήσεις

Γιάννης Χάϊδος: Στο ίδιο έργο θεατές


Μόνο που όλοι οι Έλληνες βλέπουν, εκτός από τον κύριο Πρωθυπουργό…

Σήμερα με το άνοιγμα της Βουλής (έτσι έκρινε ο ταξιδευτής Κυριάκος γιατί συνέχισε τις διακοπές του και μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές) δυστυχώς, ένας παγκόσμιος δημοσιογραφικός ιστότοπος δημοσιεύει άρθρο κόλαφο με έναν άκρως υποτιμητικό, μα καθόλα αληθινό τίτλο για την πολιτική ζωή στην πατρίδα μας.

Αφού λοιπόν η κυβερνητική αριστεία σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα των αμερόληπτων δημοσιογραφικών μέσων της λίστας Πέτσα απολαμβάνει την ικανοποίηση της κοινωνίας, σίγουρα τις επόμενες ώρες περιμένουμε επίσημα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δήλωση, που να εγκαλεί τους New York Times να ανακαλέσουν γιατί σίγουρα πρόκειται για fake news…

Ηλεκτρικό ρεύμα στο Θεό, καύσιμα χρυσάφι και οι γονείς να αδυνατούν να βρούνε ένα σπίτι για τα αριστούχα παιδιά τους, γιατί οι τιμές διπλασιάστηκαν στις φοιτητικές στέγες.

Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός και η παρέα του διεκδικούν το βραβείο του 13% πληθωρισμού, που οδηγεί τα εισοδήματα των προεκλογικά πολυθρύλη των νοικοκυραίων στην εξαφάνιση.

Ας είναι τώρα η ώρα της ελπίδας και της αλλαγής. Να δοθεί ένα τέλος στον κατήφορο! Τώρα πλέον είναι ορατό από όλους…

Ας δει επιτέλους το δράμα που ο ίδιος σκηνοθέτησε και ο θίασος του ανέλαβε να παίξει , αναγκάζοντας μια ολόκληρη κοινωνία να νιώσει την τραγωδία στην πράξη…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.