Τελευταίες Ειδήσεις

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βάιος Μπαμπανάρας στηρίζει την προσπάθεια του Σάκη Καραμάνου


Ο Τρικαλινός αστυνομικός Σάκης Καραμάνος διαπρέπει στο χώρο του  Body Building μετρώντας πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Ωστόσο, για να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή ήταν απαραίτητη η βοήθεια κάποιων χορηγών που στηρίζουν την προσπάθειά του.’


‘Οπως για παράδειγμα ο γνωστός επιχειρηματίας Βάιος Μπαμπανάρας , ιδιοκτήτης του καταστήματος Junior Toys στα Τρίκαλα, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Καραμάνου, στηρίζοντας οικονομικά , με ένα αξιοσέβαστο ποσό την όλη προσπάθειά του.


Μάλιστα ο Τρικαλινός Body Builder μέσω ανάρτησης ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μπαμπανάρα ως εξής:


“Να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία και καταστηματάρχη των junior toys ΜΠΑΜΠΑΝΑΡΑ ΒΑΙΟ για τη χορηγία του στους αγώνες μου που θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο.

Ειναι δίπλα μου σε όλο το αγωνιστικό πλάνο μου!!”.


Σίγουρα η παρουσία τέτοιων ανθρώπων όπως ο Βάιος Μπαμπανάρας που στηρίζουν κάθε τι υγιές στο χώρο του αθλητισμού, είναι απαραίτητη για αθλητές της περιοχής μας οι οποίοι κάνουν πρωταθλητισμό και στοχεύουν διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο, καθώς τα έξοδα είναι πάρα πολλά και δεν είναι εφικτό να τα καλύψουν από μόνοι τους, ειδικά όταν μιλάμε για συμμετοχή σε κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.