Τελευταίες Ειδήσεις

Γυρ'ισματα της εκπομπής «Να ’μαστε καλά»

 Στην Βλαχάβα βρέθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου η εκπομπή «Να ’μαστε καλά» που προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ από το κανάλι Θεσσαλία Τηλεόραση για την πραγματοποίηση γυρισμάτων.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού και η οικοδέσποινα της εκπομπής Ράνια Αλεξίου συζήτησε με κατοίκους της Βλαχάβας και παρουσίασε παραδοσιακά φαγητά, γλυκά και πίτες που ετοίμασαν οι νοικοκυρές του χωριού και στο τέλος των γυρισμάτων τιμήθηκαν δεόντως από τους παραβρισκόμενους. Στην εκπομπή εμφανίστηκε και το χορευτικό του Συλλόγου το οποίο παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάβας «Η Παλαιοπαναγιά» ευχαριστεί την παρουσιάστρια της εκπομπής «Να ΄μαστε καλά» κυρία Ράνια Αλεξίου αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για την άψογη συνεργασία. Επίσης ευχαριστεί τις νοικοκυρές της Βλαχάβας για την προσφορά των πεντανόστιμων φαγητών, την βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα καθώς και τον πρόεδρο του χωριού Γιώργο Ντιναπόγια για την παρουσία τους αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν στα γυρίσματα της εκπομπής.





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.