Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Δελέρια ο Θανάσης Παιδής για την εκδήλωση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου

Τα Δελέρια Τυρνάβου επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου ήταν καλεσμένος στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον τοπικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η μουσικοχορευτική βραδιά ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη, γεγονός που καταδεικνύεται και από την παρουσία πλήθους κόσμου.

Οι κάτοικοι των Δελεριών, όπως και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην Κοινότητα, συμμετείχαν σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη ζωντάνια και το κέφι.

Υπογραμμίζεται ότι η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και πάλι μετά από δύο χρόνια, καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας.

Ο Θανάσης Παιδής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολλούς συμπολίτες και να ανταλλάξει απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δελερίων ευχαρίστησε τον Θανάση Παιδή για την παρουσία και τη στήριξή του, ενώ του προσέφερε ένα όμορφο αναμνηστικό από την εκδήλωση.

Ο Θανάσης Παιδής σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στα Δελέρια, όπου συγκεντρώθηκαν κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, ώστε να συμμετάσχουν στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου, καθώς ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας με επιτυχία τη μουσικοχορευτική βραδιά, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταμώσουμε και πάλι μετά από δύο χρόνια διασκεδάζοντας στους δρόμους της παράδοσης.

Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σταθερά στο πλευρό του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δελεριών, όπως και σε κάθε αντίστοιχο φορέα της περιοχής, καθώς αποτελούν σημαντικές κοιτίδες για να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά.

Θα είμαστε πάντα κοντά στους Συλλόγους, καθώς τα μέλη τους εργάζονται με στόχο να μεταλαμπαδεύσουν την παράδοση και τον τοπικό πολιτισμό στους νεότερους» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.