Τελευταίες Ειδήσεις

Για δέστε όλοι τον κολοτούμπα πως τραμπαλίζεται



Του Γιώργου Βαίου

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας μεσήλικας που όλοι τον φωνάζαν κολοτούμπα.... 

Ο Τούμπας ο Κολοτούμπας από παιδάκι του άρεσε να κάνει κολοτούμπες. Είχε προτίμηση στις στριφογυριστές σκάλες που τις κατέβαινε πάντα με κολοτούμπα. Δεν περπατούσε κανονικά,

περπατούσε με κολοτούμπες. Η μαμά του του έλεγε να μην το κάνει, αλλά αυτός την αγνοούσε και έτσι του βγήκε το όνομα. 

Το κακό με τον κολοτούμπα όμως ήταν ότι και στην ζωή του έκανε συνέχεια κολοτούμπες, με αποτέλεσμα να μην τον πιστεύει κανένας σε ότι και αν έλεγε, έγραφε ή έκανε.

Τώρα τελευταία ο κολοτούμπας ανακάλυψε ότι υπάρχει και άλλη ζωή από αυτή που 'κανε μέχρι τώρα. Άρχισε να περπατά σε μονοπάτια, ανεβαίνει σε ραχούλες, σκαρφαλώνει σε γκρέμια, και μιλά για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ανάπτυξης. Όλοι όμως γνωρίζουν τις θέσεις και τις έγγραφες απόψεις του κολοτούμπα λίγο πριν.

Φήμες λένε ότι ετοιμάζεται να δέσει σχοινί από τρούλο σε τρούλο και να περάσει με κολοτούμπες....

Αυτό να δούμε ακόμα λέει ο μπάρμπα Μήτσος και στρίβει την μουστάκα. Όλοι περιμένουν τι άλλο θα ακούσουν και θα διαβάσουν από τον φίλο μας, και η ζωή συνεχίζετε.

Μέσα στην καθημερινότητα μας ανεχόμαστε αδαείς που κάνουν «κωλοτούμπες» όπως οι αρκούδες. Οι γνωστοι κολοτούμπες σέρνουν τον χορό των μεγάλων προτάσεων και κριτικών θεωρώντας ότι έτσι ειναι κάποιοι.

Μα θα μου πείτε γιατί ρε φίλε, σου φαίνεται παράξενο, σε άλλο κόσμο ζεις, δεν βλέπεις τι γίνεται παντού. 

Όχι ρε φίλε εδώ ζω, τους έχω σιχαθεί όμως.

Εγώ τις μόνες καλές κωλοτούμπες που ήξερα και μάλιστα τις χειροκροτούσα, ήταν αυτές που έκανε ο Γιάννης Μελισσανίδης στη  γυμναστική εδάφους το 1996 στην Ατλάντα και τιμήθηκε με ολυμπιακό μετάλλιο….

Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα: Θα βρεθεί άραγε ένας αρκουδιάρης η ένας μπόγιας να τον μαζέψει τον κολοτούμπα; Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; …το τσίρκο Medrano ή η επιτροπή αισθητικής αν υποθέσουμε ότι υπάρχει!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.