Τελευταίες Ειδήσεις

Έγκλημα στην Άρτα: Πήγε να σώσει την κόρη του και τον σκότωσε ο γαμπρός


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τη σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης, στο Αστροχώρι Άρτας.


Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr, το φονικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην αυλή του πεθερού, με το θύμα της δολοφονικής επίθεσης να δέχεται τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς. Kατόπιν ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζευγάρι που έχει ένα παιδί και ζούσε στην Άρτα αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα.


Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο 80χρονος πατέρας της γυναίκας πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της, για να την οδηγήσει στο πατρικό της στο Αστροχώρι.


Όμως, ο 29χρονος σύζυγος οπλισμένος με καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. 


Σύμφωνα με το epiruspost.gr, είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ τους για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.


Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τόσο στον νομό Άρτας, όσο και στις γύρω περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.