Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία γυναίκας στην Κυψέλη: Ο δράστης είχε σχέση με το θύμα - «Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ, έλεγε ότι θα αφήσει τον σύζυγό της»


Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί  στις 17:00  ο 40χρονος από Μπαγκλαντές που  τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έξω από την πολυκατοικία της μια 36χρονη συμπατριώτισσά του και γυναίκα φίλου του.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι τα τελευταία τρία χρόνια διατηρούσαν παράνομο ερωτικό δεσμό με την 37χρονη, με την οποία γνωρίστηκαν στην ίδια βιοτεχνία ρούχων που εργάζονταν.


Σταδιακά μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δάνειζε στο θύμα χρηματικά ποσά, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ ενώ παράλληλα αυτή του υπόσχονταν ότι θα χώριζε με τον σύζυγό της.


Όπως είπε ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν ένα θέατρο από την πλευρά του θύματος, αποφάσισε  να ζητήσει τα χρήματά του πίσω, πηγαίνοντας στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να προκύψει το τραγικό συμβάν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμφανή τραύματα στο σώμα του θύματος από το μαχαίρι είναι τουλάχιστον 5, όπως έδειξε η νεκροψία. 


 Σαφή αποτελέσματα αναμένονται με τη διεξαγωγή της νεκροτομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.