Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ 1929 2022-2023-Έναρξη προπονήσεων


Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ 1929 ενημερώνει ότι η έναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 , ώρα 15:00 . Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου 2022  και θα πραγματοποιούνται από 18:00 - 20:00 . Το τεχνικό επιτελείο που θα απαρτίζει την ακαδημία μας ,όπως και το πρόγραμμα των προπονήσεων όλων των τμημάτων ξεχωριστά (Κ-16 , Κ-14 , Κ-12 , Κ-10 , Κ-8 , Κ-6 ) θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτέμβρη.

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τα παιδιά, καλούμε όλους να στηρίξουν τη νέα φετινή προσπάθεια που θα απαρτίζεται από προπονητές - γυμναστές καταρτισμένους πλήρως με επιστημονικές γνώσεις , αγάπη και όρεξη για δουλειά. Άλλωστε ο  σκοπός της ακαδημίας μας είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του ποδοσφαίρου με βασικό στόχο τη ψυχαγωγία όλων όσων εμπλέκονται. Μέσα από την ακαδημία τα παιδιά να αναπτύσσουν  την αντίληψη , τη προσοχή ,την ταχύτητα αντίδρασής τους , τη φαντασία, την επινόησή τους και τη δημιουργικότητά τους , να πειθαρχούν μέσα και έξω από το γήπεδο , και να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συμμετοχή των γονέων. Σας θέλουμε όλους κοντά μας.

 Άλλο να παίζεις ΜΟΝΟ για να κερδίζεις και άλλο να παίζεις για να ΜΑΘΕΙΣ να κερδίζεις. Εμείς επιλέγουμε ξεκάθαρα το δεύτερο σκέλος....

 

        ''  Καλλιεργούμε το αύριο...

           σε γερές βάσεις του σήμερα! "

                                                                                        Υπεύθυνος Ακαδημίας

                                                                                                                    Κώστας Γουργούλιας  

                                                                                                Τηλ. επικοινωνίας : 6978313383

                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.