Τελευταίες Ειδήσεις

Απόψε το 10ο Αντάμωμα με την παράδοση στην Κρήνη

 


Η εκδήλωση θα διοργανωθεί το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Κρήνης και επιφυλάσσει πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις

Έφτασε η μεγάλη μέρα του 10ου Ανταμώματος των Κρηνιωτών που θα διεξαχθεί απόψε Σάββατο 13η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλατεία της Κρήνης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης, διοίκηση και μέλη τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται επί ποδός, προετοιμάζοντας το έδαφος της μεγάλης πολιτιστικής βραδιάς που θα πλαισιώνεται μουσικά από την ορχήστρα του Νεκτάριου Παπαγεωργίου και την συμμετοχή των Δημήτρη Γακιόπουλου, Πόπης Σφήνα και άλλων καταξιωμένων μουσικών της περιοχής μας. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών χορευτικά τμήματα Συλλόγων που θα παρουσιάσουν χορούς από την Θεσσαλία και άλλες περιοχές της χώρας μας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σημειωτέον ότι το 10ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Κρήνης, επιστρέφει μετά από διετή απουσία λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Επιστρέφει από εκεί που πρωτοξεκίνησε προ δωδεκαετίας για να αναδείξει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, τον πολιτισμό.

Το Αντάμωμα με την Παράδοση ξεκίνησε στην Κρήνη το 2011, από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που θέλησαν να δώσουν ένα καινούργιο πολιτιστικό τόνο στην περιοχή και το χωριό τους. Και τα κατάφεραν καθώς η διοργάνωση αγκαλιάστηκε από την πρώτη κιόλας χρονιά και πλέον έχει καθιερωθεί ως καλοκαιρινός θεσμός για την κοινότητα και τα γύρω χωριά. Κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες αναμένουν την διοργάνωση για να ανταμώσουν, να αναπολήσουν τα παλιά, να διασκεδάσουν κάτω από τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό.

Η διοίκηση του Συλλόγου προσκαλεί τους κατοίκους του χωριού, τους έλκοντες την καταγωγή από την κοινότητα αλλά και τους φίλους συνδημότες να συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτιστική γιορτή και να περάσουν ένα όμορφο μουσικά, καλοκαιρινό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.