Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτο Θέαμα στα Τέμπη ένα πιάνο στον αέρα.


Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των τεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό!


Ένα πιάνο να  αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα.


Το πανέμορφο αυτό Θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της  Πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.


Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχειρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κάνεις δεν το εχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.


Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχείρημα  το οποία ήταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας οσο και στην τελική φάση υλοποίησης.


Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας,   η Αστυνομία και το εμπορικό επιμελητήριο Λάρισας.


Η Εθελοντική ομάδα υλοποίησης του προτζεκτ αποτελείται από τους :


Τζένη Καρέλα


Εφη Vast


Χρήστο Γενιτσεφτση


Στέλιο Ζαφειρόπουλο


Φανη Τσιάμαλου


Γιώργο Μανίκα


Δημητρη Παπαλεξη


Ηλια Μαντη


Αγγελο Καστώρη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.