Τελευταίες Ειδήσεις

Αύξηση στις νοσηλείες στο Νοσοκομείο Τρικάλων


Η αύξηση κρουσμάτων στην κοινότητα δυστυχώς αρχίζει να φέρνει και αύξηση στις νοσηλείες στην κλινική covid 19 του νοσοκομείου Τρικάλων. Ήδη αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται 7 συμπολίτες που δέχονται την ιατρική φροντίδα.


Οι περισσότεροι όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου χωρίς ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα, αλλά και μεγάλης ηλικίας που χρειάζονται επιπλέον μέρες νοσηλείας. Ενώ η καλύτερη στιγμή του νοσοκομείου για στις 22 Ιουνίου με 3 νοσηλείες.


Στα εξωτερικά ιατρεία αυξήθηκε σημαντική η κίνηση, αφού στα ΤΕΠ βρίσκονται 8 ασθενείς που θεωρήθηκαν τα συμπτώματά τους ύποπτα.


Θυμίζουμε ότι στα μέσα Ιανουαρίου στα ΤΕΠ βρισκόταν περίπου 50 ασθενείς!


Ενώ στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας ασθενής που να χρειάζεται εντατική θεραπεία.


Θυμίζουμε ότι η πίεση που είχε δειχτεί το νοσοκομείο τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο ήταν τόσο έντονος, όπου εκτός από την πληρότητα και στα 12 κρεβάτια υπήρχαν ασθενείς που δεχόταν φροντίδα ΜΕΘ σε απλές κλίνες. Όλα αυτά βέβαια είναι αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή και γενικότερα στην χώρα.


Ενώ το κλίμα πίεσης για τις νοσηλείες φαίνεται και στο γεγονός ότι είχαμε 4 νέες εισαγωγής και μόλις ένα εξιτήριο ασθενούς.


Τέλος τις τελευταίες 24 ώρες ευτυχώς δεν είχαμε καταγραφή θανάτου στο νοσοκομείο των Τρικάλων από κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.