Τελευταίες Ειδήσεις

Βράβευση Μπαλατσού από τον π. Πρόεδρο του ΚΣ Βόλου

 


Την Κυριακή 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σκοπευτήριο του Κ.Σ. Βόλου σκοπευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και υπό την αιγίδα της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Το σκοπευτικό σεμινάριο είχε μεγάλη απήχηση στους συναδέλφους κυνηγούς , καθώς παρευρέθηκαν τόσο εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Θεσσαλίας αλλά και δεκάδες κυνηγοί.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε επιμορφωτικό σεμινάριο , το οποίο διεξήχθη από διακεκριμένους σκοπευτές , οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους κυνηγούς  για την ορθή και ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου. Γνώσεις παρακαταθήκη για όλους μας , καθώς διασφαλίζουν τη σωματική μας ακεραιότητα.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν διαγωνιστικό, στο οποίο διαγωνίστηκαν διακεκριμένοι σκοπευτές, χαρίζοντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας παρέθεσε γεύμα   σ’όλους τους παρευρισκομένους και έγιναν οι βραβεύσεις των τριών (3) νικητών των σκοπευτικών αγώνων.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο τέως πρόεδρος του Κ.Σ. Βόλου και πρόεδρος του σκοπευτηρίου κ. Μόσδρομος Ιωάννης  στον πρόεδρό μας , βραβεύοντάς τον για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στα κυνηγετικά δρώμενα.   

Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος , ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο σθένος για την προώθηση και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της κυνηγετικής οικογένειας.

Ο κ. Μπαλατσός δήλωσε χαρακτηριστικά « είμαστε πολύ κοντά στη λύση ενός χρόνιου αιτήματος των κυνηγών να συμμετάσχουν στα σκοπευτήρια με την άδεια θήρας , χωρίς  να είναι απαραίτητη η σκοπευτική ταυτότητα. Τις εγγυήσεις αυτές λάβαμε από τον αρμόδιο υπουργό κ. Αυγενάκη, ο οποίος θα καταθέσει στο επόμενο χρονικό διάστημα νόμο».

Επίσης, ζητάμε συγγνώμη από τους συναδέλφους κυνηγούς για τη μικρή αναστάτωση που προκλήθηκε από την παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι προσήλθαν στο χώρο του σκοπευτηρίου κατόπιν καταγγελίας, ότι διεξάγονται πέραν του νομοθετικού πλαισίου σκοπευτικοί αγώνες. Το θέμα λύθηκε άμεσα καθώς τα αστυνομικά όργανα δεν εντόπισαν κάτι το μεμπτό ή παράνομο.

Οι καταγγέλλοντες ‘’κέρδισαν τρία λεπτά δημοσιότητας’’ και μας επιβεβαίωσαν ότι το υγιές και δημιουργικό κομμάτι της κυνηγετικής οικογένειας  μπορεί  να διασφαλίσει τις αξίες και τα κεκτημένα τόσων χρόνων, βάζοντας στο περιθώριο κακεντρεχείς και εμμονικές συμπεριφορές.

Τέλος , ο πρόεδρος  κ. Μπαλατσός εφόσον ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις ενόψει της έκδοσης της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας , τόνισε ότι όταν αυτή η μεγάλη οικογένεια, η κυνηγετική,  διακατέχεται από σύμπνοια και ομόνοια δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από τον κεντρικό  δρόμο Μικροθηβών  - Ν. Αγχιάλου έως το σκοπευτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.