Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του Χρήστου Σιμορέλη στο Επιμελητήριο Τρικάλων


Συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο είχε την Τετάρτη ο Χρήστος Σιμορέλης με αντικείμενο την ανάπτυξη του Πρωτογενούς τομέα της οικονομίας στο Νομό.

 Ο κ. Γιαγιάκος διαβεβαίωσε τον κ. Σιμορέλη ότι το Επιμελητήριο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τον ενημέρωσε για τα προγράμματα ενίσχυσης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

 Από την πλευρά του ο κύριος Σιμορέλης, ως εκφραστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια οικονομικής βελτίωσης του Πρωτογενούς τομέα και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την δημιουργία καινοτόμων και βιώσιμων επιχειρήσεων πού θα αξιοποιήσουν τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες. Αν υπάρξει πολιτική βούληση για γενναία χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους ή από το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης είναι δυνατή η δημιουργία ενός δυναμικού τοπικού δικτύου παραγωγής και κατανάλωσης ποιοτικών προϊόντων που θα είναι τονωτική ένεση για την οικονομία του νομού Τρικάλων. Ο κύριος Σιμορέλης δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με το Επιμελητήριο και να βοηθήσει κάθε προσπάθεια που κινείται προς  αυτές τις κατευθύνσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.