Τελευταίες Ειδήσεις

Επικίνδυνη βραδινή φάρσα ανηλίκων, σε γυναίκα οδηγό σε ΤΚ του Δ. Πύλης

 


Τον τρόμο ενός δυνάμει άσχημου ατυχήματος με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, βίωσε γυναίκα οδηγός χθες αργά το βράδυ σε ΤΚ του Δ. Πύλης.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα οδηγός, επέστρεφε με το ΙΧ της, επιβαινόντων και των μικρών της παιδιών από κάποια κοινωνική εκδήλωση, όταν υπήρξε και η ίδια αφανής πρωταγωνίστρια σε μια επικίνδυνη φάρσα που έστησαν δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία ευρισκόμενα στην είσοδο Τοπικής Κοινότητας του Δ. Πύλης, και το καθένα ευρισκόμενο στις δυο πλευρές του δρόμου και στην ίδια μεταξύ τους ευθεία, προσποιούνταν ότι τα δυο τους τραβούσαν ή κρατούσαν με τα χέρια τους κάποιο σχοινί ή κάτι παρόμοιο, με αποτέλεσμα η ανυποψίαστη μητέρα οδηγός, να βιώσει τον απόλυτο τρόμο, καθώς είδε δυο παιδιά περασμένη ώρα να προσπαθούν κάτι σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, χωρίς όμως να μπορεί να αντιληφθεί τί ήταν αυτό, θεωρώντας ότι μπορούσε να τα συμπαρασύρει, μέσω του υποτιθέμενου σχοινιού, μιας και τέτοια ώρα όσο και φωτιζόμενο να είναι ένα τέτοιο σημείο, τα αντανακλαστικά του καθενός, είναι σαφώς μειωμένα.

Προφανώς πρόκειται για παραλλαγή του επικίνδυνου «παιχνιδιού», των κουκολοφόρων παιδιών, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο από τον Βόλο, κατά το οποίο παιδιά, βραδινές ώρες, περνούσαν ξαφνικά μπροστά από διερχόμενα αυτοκίνητα, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά των οδηγών, βάζοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και αυτή των οδηγών.

Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο, το οποίο όπως φαίνεται, ξεκίνησε να χτυπάει και την πόρτα μας, κάτι που σημαίνει «συναγερμός», για τους γονείς οι οποίοι θα πρέπει να επαγρυπνούν και συμβουλευτικά να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

pn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.