Τελευταίες Ειδήσεις

Νησιώτικο «ευχαριστώ» στον Δήμο Τρικκαίων


Τη συμβολή του Δήμου Τρικκαίων στην ενίσχυση του εξοπλισμού για την καθαριότητα των Λειψών, εκφράζει ο Δήμαρχος του νησιού, Φώτης Μάγγος. Με ανάρτησή του, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συμβολή του στην «τεχνική υποστήριξη που μας παρέχει στην υλοποίηση σειράς έργων και προμηθειών, όπως αυτό».

Προηγήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στους δύο Δήμους και το τμήμα Προμηθειών της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων υλοποίησε τον σχετικό διαγωνισμό. Μάλιστα ο κ. Μάγγος δεμ παραλείπει να ευχαριστήσει «και τους υπαλλήλους του Δήμου (Τρικκαίων),  με τους οποίους έχει αναπτυχθεί εξαιρετική σχέση».

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, παρελήφθη το απορριμματοφόρο και τα μέλη της Επιτροπής Παραλαβής (τμήμα Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων  της Δ/νσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δ. Τρικκαίων) μετέβησαν στο όμορφο ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, υπογράφοντας το σχετικό πρωτόκολλο, στις 23 Ιουλίου 2022. Το απορριμματοφόρο είχε προϋπολογισμό 150.000€ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Το συγκεκριμένο όχημα ονομάζεται «δορυφορικό», λόγω της διαμόρφωσής της, προκειμένου να κινείται με ευχέρεια σε στενούς και πιο δύσβατους δρόμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.