Τελευταίες Ειδήσεις

Πάντα κοντά στον Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης ο Θανάσης Παιδής


Στην εξαιρετικά επιτυχημένη 16η Γιορτή Πίτας, την οποία διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Τσαριτσάνης, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.

Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία πλήθους κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, η οποία αποτέλεσε την απτή απόδειξη αφενός της καλής προετοιμασίας που προηγήθηκε και αφετέρου της αποδοχής που έχουν από τους συμπολίτες μας αντίστοιχες εκδηλώσεις με παραδοσιακό περιεχόμενο.

Ο Θανάσης Παιδής συναντήθηκε με τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, ενώ συνομίλησε με τους πολίτες – κατοίκους και επισκέπτες στην Τσαριτσάνη – που βρέθηκαν στους χώρους της μεγάλης γιορτής.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης για την άρτια διοργάνωση της 16ης Γιορτής Πίτας.

Προφανή δικαίωση των κόπων τους αποτελεί η μεγάλη παρουσία του κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις στηρίζοντας έμπρακτα τη δουλειά που έγινε.

Παράλληλα, ένα μεγάλο «μπράβο» ανήκει στους εθελοντές, τους χορηγούς και τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Γιορτής.

Με την συγκεκριμένη διοργάνωση έγινε απόλυτα σαφές ότι οι παραδοσιακές γεύσεις - που αποτελούν μέρος της συνολικής ταυτότητάς μας - θα πρέπει να διατηρηθούν και να περάσουν αναλλοίωτες στις νεότερες γενιές. Παράλληλα, οφείλουμε να τις αναδείξουμε ακόμη περισσότερο, καθώς μπορούν να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία και οικονομία. 

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας σε κάθε εκδήλωση που προέρχεται από την εθελοντική εργασία και το ατόφιο μεράκι των μελών που πλαισιώνουν τους Συλλόγους, καθώς αυτοί οι συμπολίτες με τις πρωτοβουλίες τους αποτελούν τους καλύτερους “πρεσβευτές” του πλούτου που διαθέτει η περιοχή μας σε ιστορία, πολιτισμό, έθιμα και γαστρονομία» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.