Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Σιμορέλης στον ΣΚΑΪ: Η Κυβέρνηση παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα-Στην επαρχία η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο


Δυναμικό come back στις εμφανίσεις του στα μεγάλα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια, έκανε σήμερα ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης.


Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, το Τρικαλινό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στις συνεχείς Τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημέρων, τόνισε:


«Όσο ο Ερντογάν καταρρέει δημοσκοπικά στο εσωτερικό της χώρας του, τόσο θα στρέφεται όλο και περισσότερο κατά της χώρας μας. Εμείς ως Ελλάδα θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους δημοκρατικούς πολίτες της Τουρκίας. Από την άλλη υπάρχουν και οι σύμμαχοι μας, που για την ώρα είναι μόνο τσάι και συμπόνοια. Μας λένε ευθαρσώς «βρείτε τα μόνοι σας». Θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς της Ελλάδας μια ενιαία στάση προς τα έξω και θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να συγκαλέσει συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών».


Για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας, ο κ. Σιμορέλης υπογράμμισε πως «Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, ενώ η πραγματική κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Εμείς στην επαρχία το βιώνουμε καλά αυτό. Οι αγρότες δεν μπορούν και καλλιεργήσουν, οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείπουν το επάγγελμα, οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα. Κ ενεργειακή κρίση θα φέρει σύντομα και διατροφική κρίση. Υπάρχει μια βουβή οργή του κόσμου, που πολύ σύντομα θα μεταφραστεί στις εκλογές σε ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Με τέτοια ακρίβεια δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός αναζητεί διέξοδο και ψάχνει ημερομηνία, για να πάει σε εκλογές».


Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από 01:05:06 ως 01:23:14


 


https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2022-06-13-06

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.