Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκίνησε το κοινό ο κ. Λαζόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου»


Την Πέμπτη 2 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη τον κ. Λάκη Λαζόπουλο για την παρουσίαση του βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου».

Ο κ. Λαζόπουλος διηγήθηκε στο κοινό, εμφανώς συγκινημένος, το χρονικό της πάλης της αγαπημένης Τασούλας με τη νόσο του καρκίνου και τον πόνο που ένιωσε μετά τον χαμό της. Αναφέρθηκε στη κοινή τους πορεία, στα χρόνια που έζησαν μαζί και στην περίοδο που ήταν μεν δίπλα της, αλλά όχι μαζί της με τρόπο ουσιαστικό. Μοιράστηκε αναμνήσεις που έχουν χαραχτεί στη μνήμη και τη καρδιά του, «ξεγύμνωσε» τη ψυχή του και τη σκέψη του μπροστά στο κοινό και περιέγραψε συναισθήματά αγάπης, θυμού, σύγχυσης. Η αφήγηση του χρονικού της ασθένειας συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι συζήτησαν μαζί του για το εφήμερο του ανθρώπου και της ευτυχίας, την εξιλέωση, την αγάπη, την προσοχή. Το μήνυμα του κ. Λαζόπουλου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του ήταν, ότι θα πρέπει να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τα θέλω μας με τους αγαπημένους μας πριν να είναι αργά και να μην αφήνουμε την ευτυχία να ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λαζόπουλο που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, του ευχόμαστε να είναι καλά και τον περιμένουμε σύντομα ξανά κοντά μας. Ευχαριστούμε, επίσης, τις Εκδόσεις Διόπτρα για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.