Τελευταίες Ειδήσεις

: « 4ο κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας » «Το Σάββατο στις 7:00’ μ.μ. ο τελικός»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας που διοργανώνεται από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της αδερφοποίησης  με την αντίστοιχη τοπική διοίκηση του Νις, στη Σερβία και έχει την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup.

Αυτή είναι η τέταρτη διοργάνωση του κυπέλλου και σκοπός των δύο τοπικών διοικήσεων είναι το τουρνουά, που ήδη έχει καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση και πραγματοποιείται εναλλάξ στις δύο πόλεις, να προσελκύσει σταδιακά περισσότερες ομάδες. Στη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 2-5 Ιουνίου στην Καρδίτσα, θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες από τη Σερβία και την Ελλάδα, αφού προσκλήθηκε και λαμβάνει μέρος η τοπική διοίκηση της Αργολίδας.

            Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, με εθελοντικό χαρακτήρα και παρουσία σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες του κόσμου. Τα μέλη της δε αριθμούν περισσότερες από 400.000.

            Οι ομάδες με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, στο περιθώριο των αγώνων, περιηγούνται στις πανέμορφες περιοχές της Καρδίτσας και μεταξύ αυτών επισκέπτονται το Πετρίλο (ιστορική έδρα του Δήμου Αργιθέας), την Ιερά Μονή Σπηλιάς, τη Λίμνη Πλαστήρα κ.α.

           Όσον αφορά το πρόγραμμα, μετά από κλήρωση που έγινε στους ημιτελικούς που θα γίνουν στο Μουζάκι αναμετρούνται η ΙΡΑ Αργολίδας με την IPA Nis Policija και η ΙΡΑ Καρδίτσας με την  IPA Nis Žandarmerija. Το Σάββατο το κύπελλο μεταφέρεται στην Καρδίτσα και στο Δημοτικό Στάδιο, με τον μικρό τελικό που θα γίνει στις 5:00’ και τον μεγάλο τελικό στις 7:00’ το απόγευμα. Όλοι οι φίλοι της Ένωσης και του ποδοσφαίρου είναι ευπρόσδεκτοι στους αγώνες.

            Το 4ο Κύπελλο Φιλίας, συνδιοργανώνεται με τους Δήμους Αργιθέας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα, ενώ έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και πολλών άλλων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.