Τελευταίες Ειδήσεις

Σύσκεψη του Συλλόγου φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων για την περικοπή δρομολογίων στη Δυτική Θεσσαλία


Ευρεία σύσκεψη, με την συμμετοχή θεσμικών παραγόντων της πόλης και του νομού, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον», ο Σύλλογος φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα, όπως η περικοπή των δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τη Δυτική Θεσσαλία, αλλά και η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε σημείο που ενώ κάποτε το ταξίδι με το τρένο θεωρούνταν μια από τις φθηνότερες μετακινήσεις, σήμερα να θεωρείται σχεδόν απαγορευτικό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές του νομού Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας, ο Αντιπρ5όεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Θωμάς Χαχάμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Βαβύλης, ο ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων Σπύρος Νικολογιάννης, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Ντούλας, η Γραμματέας της ΟΜ Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ Πέρυ Χαρτοπούλου και αρκετοί άλλοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον Πρόεδρο Βασίλη Τριανταφύλλου για την υφιστάμενη κατάσταση.

Το επόμενο διάστημα αποφασίστηκε μια ακόμη ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, ώστε να δοθεί από κοινού το στίγμα των διεκδικήσεων προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την πύκνωση των δρομολογίων και το «κράτημα» των τιμών στα εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.