Τελευταίες Ειδήσεις

Αντάμωσαν οι Χασιώτες στον Άγιο Θεοδόσιο

Επιτυχές και με μεγάλη συμμετοχή ήταν το  24ο Αντάμωμα Χασιωτών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Μετεώρων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε ο μεγάλος χορός, καλωσόρισμα από την τοπική χορωδία και εμφάνιση χορευτικών του Δήμου Μετεώρων ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Κώστας Σκρέκας, τονίζοντας  ότι η Κυβέρνηση θα ξεπεράσει την κρίση της ενέργειας και ότι οι προκλήσεις από την Τουρκία βρίσκουν όλους τους Έλληνες ενωμένους, ο Δήμαρχος κ. Αλέκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας, η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Παπακώστα και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Μετεώρων κ. Αβραμόπουλος.

Το φετινό αντάμωμα ήταν αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάδσταση του 1821 και σχετική  ομιλία έκανε ο Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγιοφύλλου, κ. Καραγιάννης και αναφορά στους πεσόντες του τόπου μας ενώ οι εκδηλώσεις έκλεισαν με αναπαράσταση της απελευθέρωσης των Χασίων και το παραδοσιακό φαγητό που προσφέρθηκε από τους διοργανωτές σε όλους.

 















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.