Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλες ζημιές στην Ορεστιάδα - Πλημμύρισαν σπίτια, «κόπηκε» ο δρόμος


Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία Genesis σε χωριά της Ορεστιάδας και ιδιαίτερα στο Νεοχώρι και την Λεπτή, όπου πολλά σπίτια πλημμύρισαν από την καταρρακτώδη βροχή και περιουσίες καταστράφηκαν.


Οόγκος της βροχής ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να «κοπούν» στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από τον Βάλτο προς Νεοχώρι, αλλά και μέσα στη Λεπτή προς Παταγή, Αμπελάκια.


Νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι, αφού δεν γνώριζαν αν θα βρεθούν κατά την διάρκεια της με νέες τεράστιες ποσότητες νερού που έμπαιναν παντού.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το evros-news:
Μεγάλες ζημιές στη Λεπτή Ορεστιαδας       Πλημμύρισαν τα πάντα στο Νεοχώρι 


Στην Λεπτή σπίτια πλημμύρισαν και κρύφτηκαν στις λάσπες σπίτια και επιχειρήσεις. Μάλιστα διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο προς Ορεστιάδα και Παταγή, Αμπελάκια και το χωριό «κόπηκε» στα δύο.


Πλημμύρισαν σπίτια στο Νεοχώρι Ορεστιάδας 


Τα ίδια και στο γειτονικό Νεοχώρι, όπου οι εικόνες είναι ενδεικτικές της καταστροφής.


Καταστροφές σε σπίτια απ' τις πλημμύρεςΗ Πυροσβεστική και συνεργεία του δήμου Ορεστιάδας μαζί με τους κατοίκους, προσπαθούσαν να γλιτώσουν ότι μπορούν και να δώσουν λύσεις. Ευτυχώς που δεν χάθηκε ανθρώπινη ζωή με την κατάσταση που επικράτησε.


Πλημμύρισαν τα χωριά του ΤριγώνουΜε το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, με πολλά σπίτια στα δυο αυτά χωριά αλλά και στον Κυπρίνο να έχουν πλημμυρίσει, νοικοκυριά και περιουσίες να έχουν πνιγεί στις λάσπες και η απόγνωση είναι φυσικό να τους κυριεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.