Τελευταίες Ειδήσεις

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρωτιά η Εθνική


Στο Πανθεσσαλικό η Εθνική ολοκληρώνει τον κύκλο των τεσσάρων αγώνων σε οκτώ ημέρες, υποδεχόμενη το Κόσοβο (12/6, 21:45).


Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι το 4/4 που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, αν δεν τα καταφέρει μέσω προκριματικών.


Πάνω από 10.000 φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.


Ως προς την ενδεκάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Λημνιού. Το ένα σενάριο είναι να μετακομίσει δεξιά ο Μάνταλος, ο οποίος είναι πολύ καλός ως εσωτερικός μέσος και να παίξει ο Μπουχαλάκης στον άξονα, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα. Το άλλο είναι να διατηρηθεί ο Μάνταλος κεντρικά και να παίξει δεξιά είτε ο Δουβίκας είτε ο Χατζηγιοβάνης.


Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αυστριακός Γιούλιαν Βάινμπεργκερ και βοηθοί του οι Αντρέας Χέιντριχ και Μίκαελ Όμπριτζμπεργκερ. Τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Τσιοτσίρκα και Άλαν Κίγιας.


Οι πιθανές ενδεκάδες:


Ελλάδα: Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας – Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας – Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.


Κόσοβο: Μούριτς – Καστράτι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Αλίτι – Λοσάι, Ντρέσεβιτς, Μούσλια – Ράσιτσα, Μουρίκι, Ζένελι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.