Τελευταίες Ειδήσεις

Άμεση σύλληψη δύο ατόμων για ληστεία στο Βόλο


Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (24-06-2022) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιείο) της πόλης και ο ένας εξ αυτών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας ολοπρόσωπη κουκούλα (full face), εισήλθε στο εσωτερικό του καταστήματος και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος της υπαλλήλου, αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε το χρηματικό ποσό των -260- ευρώ.

 

Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή και επιβιβάστηκε στο όχημα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

 

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα.

 

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ρουχισμός, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, καθώς και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, τα οποία, ακολούθως, αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.