Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην Εξωτερική μας Πολιτική και για τον Πόλεμο στην Ουκρανία


Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με σκοπό να ενημερωθεί το σώμα της Επιτροπής, από τον Υπουργό, καθώς και από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, για τις τελευταίες εξελίξεις στην Εξωτερική μας Πολιτική και ειδικότερα για το ζήτημα της αμυντικής βοήθειας στην Ουκρανία.

 

Ο Θανάσης Λιούτας, μέλος της Επιτροπής Άμυνας, εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, από τις εκλογές του 2019 και έπειτα, πάντοτε τονίζει τον κρίσιμο και μεγάλο ρόλο της Επιτροπής, καθώς και το γεγονός ότι οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας πάντοτε προσέρχονται στην Επιτροπή, ενώπιον των μελών – βουλευτών, για την αναλυτική και διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους βουλευτές.

 

Η συνεδρίαση της Επιτροπής πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής των Ελλήνων και σύσσωμο το σώμα συμμετείχε με φυσική παρουσία.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρικαλινός Βουλευτής, κάθε φορά, από το βήμα της Επιτροπής και της Ολομέλειας, καθώς και μέσα από όλες του τις δημόσιες τοποθετήσεις, υπογραμμίζει το μείζον έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και πάνω στα ζητήματα της Εξωτερικής Πολιτικής. «Πρόκειται για μείζον έργο», αναφέρει ο κ. Λιούτας, «το οποίο αντανακλάται, μέσα από τη διπλωματική μας πολιτική, μέσα από το εξοπλιστικό μας πρόγραμμα και μέσα από το εξαιρετικά σημαντικό δίκτυο συμμαχιών, το οποίο έχει υφάνει η χώρα μας, επί ημερών Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για ένα τρίπτυχο πολιτικής στόχευσης, το οποίο προσδίδει τα μέγιστα στην άμυνα της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.