Τελευταίες Ειδήσεις

Δείπνο Αβραμόπουλου σε ΜΜΕ και συνεργάτες...με συνταγή επιτυχίας στου "Πατέντα"

 Μια εξαιρετική βραδιά χαλάρωσης αλλά και επαφής με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και μέλη της παράταξης του, ήταν αυτή της περασμένης Παρασκευής που διοργάνωσε ο επικεφαλής της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" Λευτέρης Αβραμόπουλος  στο κατάστημα του Θεόδωρου Κουζίνα στην Αύρα που ήταν και υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές.

Έτσι λοιπόν το δείπνο στου "Πατέντα" επιφύλασσε εκλεκτά εδέσματα αλλά και συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο και φυσικά την κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο των ΜΜΕ στην τοπική κοινωνία και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους αυτών για το έργο τους και την ανάδειξη των προβλημάτων του δήμου  αλλά και  την προβολή των δράσεων του συνδυασμού και ανακοίνωσε  δράση που θα ακολουθήσει για τα αδέσποτα καλώντας όλους να ευαισθητοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακόμη κάλεσε τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας να είναι κοντά στους πολίτες και όλοι μαζί να προσπαθήσουν για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο και τους δημότες.














 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.