Τελευταίες Ειδήσεις

Νοσοκομείο Τρικάλων: Με 8 ασθενείς στην κλινική και 1 στην ΜΕΘ


Εξαιρετικά νέα έρχονται από την κλινική covid 19 του νοσοκομείου…


Εξαιρετικά νέα έρχονται από την κλινική covid 19 του νοσοκομείου Τρικάλων αφού συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά σε μείωση ασθενών, κάτι που γεμίζει με ικανοποίηση όλους.


Έτσι αυτή τη στιγμή ο αριθμός των νοσηλειών αφορά 8 ασθενείς, δηλαδή 2 λιγότεροι  από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι  περισσότεροι όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου χωρίς ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα, αλλά και μεγάλης ηλικίας που χρειάζονται επιπλέον μέρες νοσηλείας. Ενώ  η καλύτερη στιγμή του νοσοκομείου ήταν την Πρωτοχρονιά με μόλις 7 νοσηλείες και δεν αποκλείεται σύντομα να σπάει αυτό το θετικό ρεκόρ.


Σταθερό αριθμό είχαμε και στους  ασθενείς στα εξωτερικά ιατρεία, αφού στα ΤΕΠ βρίσκεται 1  συμπολίτη που περιμένει τις εξετάσεις για να νοσηλευτεί ή για να λάβει οδηγίες από τους γιατρούς και να αναρρώσει στο σπίτι του. Μια εβδομάδα πριν ήταν 2 οι ασθενείς στα ΤΕΠ.


Θυμίζουμε ότι στα μέσα Ιανουαρίου στα ΤΕΠ βρισκόταν περίπου 50 ασθενείς!


Στην αρχή του μήνα για πρώτη φορά μέσα στα 2 χρόνια πανδημίας, η ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Τρικάλων ήταν άδεια. Χρειάστηκε πριν από δύο εβδομάδα να μπει στην ΜΕΘ ένας ασθενής, στην συνέχεια για 20  μέρες ήταν εκ νέου άδεια. Πάντως το πρωί της Τρίτης χρειάστηκε ένας ασθενείς να μπει στην ΜΕΘ για πιο εντατική θεραπεία.


Θυμίζουμε ότι η πίεση που είχε δειχτεί το νοσοκομείο τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο ήταν τόσο έντονος, όπου εκτός από την πληρότητα και στα 12 κρεβάτια υπήρχαν ασθενείς που δεχόταν φροντίδα ΜΕΘ σε απλές κλίνες. Όλα αυτά βέβαια είναι αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή και γενικότερα στην χώρα.


Ενώ το κλίμα για τις νοσηλείες έχει να κάνει ότι δεν είχαμε παρά μόνο 1 εισαγωγή ασθενούς,  αλλά δεν είχαμε και κανένα εξιτήριο.


Τέλος τις τελευταίες 24 ώρες ευτυχώς δεν είχαμε καταγραφή θανάτου στο νοσοκομείο των Τρικάλων από κορονοϊό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.