Τελευταίες Ειδήσεις

Καύσιμα: Μικρή πτώση στις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο – Έρχεται μεγαλύτερη επιδότηση στο fuel pass


Η παροιμία ότι και «ο Άγιος φοβέρα θέλει», μάλλον πάει γάντι στην αγορά των καυσίμων, αφού σε λιγότερο από 24 ώρες από την ανακοίνωση των προστίμων και την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αλυσίδα της αγοράς των καυσίμων, ήρθαν οι πρώτες μειώσεις στην αντλία σε πετρέλαιο και βενζίνη.


Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά μέσα στην Μάιο που παρατηρούνται, έστω και μικρές μειώσεις τιμών, που ναι μεν δεν μεταβάλλουν ιδιαίτερα την γενικότερη εικόνα, αλλά τουλάχιστον ανακόπτουν ένα γενικότερο κύμα ανατιμήσεων που είχαν διαμορφωθεί μέσα στην μήνα και γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βενζίνη και πετρέλαιο.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αγορά, οι τιμές σε diesel κίνησης και την αμόλυβδη βενζίνη διαμορφώνονται περίπου 3 με 4 λεπτά χαμηλότερα και ίσως αυτό φανεί και στην σημερινή ανακοίνωση από Παρατηρητήριο Τιμών. Πάντως με βάση τα χθεσινά στοιχεία, οποία βέβαια αναφέρονταν στις τιμές της Τρίτης συνεχίστηκε η άνοδος.


Έτσι η μέση τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη βρέθηκε στα 2,269 ευρώ, ενώ και η τιμή του diesel κίνησης ξεπέρασε το 1,9 ευρώ το λίτρο και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε στα 1,904 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.