Τελευταίες Ειδήσεις

Eurovision 2022: Kαταγγελία «βόμβα» για σεξουαλική παρενόχληση - «Μας άγγιζαν όλο και πιο κάτω»


Εθελόντριες της Eurovision καταγγέλουν σεξουαλική παρενόχληση στο πάρτι έναρξης. 


Eθελόντριες στο πάρτι έναρξης της φετινής Eurovision στη Ρέτζια ντι Βενάρια, έξω από το Τορίνο, την Κυριακή το βράδυ, κατήγγειλαν ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από καλλιτέχνες ορισμένων αντιπροσωπειών.


Μάλιστα, 20χρονη εθελόντρια, φοιτήτρια Νομικής, η οποία συνοδεύει βορειοευρωπαίο καλλιτέχνη και τους χορευτές του στον διαγωνισμό της Eurovision που διεξάγεται στο Τορίνο, έδωσε συνέντευξη στην Corriere della Sera, περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν. 


Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, τονίζει ότι στη γιορτή εγκαινίων του φετινού διαγωνισμού, την περασμένη Κυριακή, η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.


«Στη γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων», δήλωσε η κοπέλα.


«Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες κοπέλες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί», είπε η εθελόντρια.


«Άρχισαν να μας αγγίζουν, όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια»


«Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια», είπε η 20χρονη και αποκάλυψε παράλληλα, ότι «είδε μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα έναν καλλιτέχνη που προσπάθησε να τη φιλήσει».


Η Ιταλίδα φοιτήτρια και εθελόντρια, δήλωσε επίσης, ότι «και η τραγουδίστρια της Κύπρου έγινε αντικείμενο μεγάλης "προσοχής", αλλά στην περίπτωση αυτή, οι υπεύθυνοι δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους, να υπερβούν τα όρια».


«Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει», είπε η κοπέλα και αποκάλυψε, τέλος, πως όταν με τις φίλες της έφυγαν από το πάρτι, οι υπεύθυνοι της παρενόχλησης «έβαλαν στόχο, άλλες κοπέλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.