Τελευταίες Ειδήσεις

Η Brink’s έρχεται στην Καλαμπάκα!


Βrinks Hellas, από τους μεγαλύτερους Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελληνική αγορά, με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50.000.000€, είναι μέλος της Brinks Inc μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως, με έδρα στο Richmond της Virginia (USA) και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες ανά το κόσμο. 


Είναι από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα, απασχολώντας περίπου 2.500 εργαζόμενους

 

Καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ασφαλείας, παρέχοντας: 

  • Υπηρεσίες Χρηματαποστολών & Μεταφοράς Αξιών
  • Υπηρεσίες συντήρησης και ανεφοδιασμού ΑΤΜ
  • Υπηρεσίες Φύλαξης 
  • Υπηρεσίες ασφαλείας Αεροδρομίων


Λειτουργεί είτε μέσω υποκαταστημάτων είτε λόγω παρουσίας σε αεροδρόμια στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Σάμο, Λάρισα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, Σκιάθο, Σάμο, Κω και Μύκονο, 


Με τη μεγάλη γεωγραφική κάλυψη, μπορεί κάποιος υποψήφιος από την περιοχή της Θεσσαλίας να έχει ακόμα και μόνιμη απασχόληση χειμώνα - καλοκαίρι.

 

Η ανάπτυξη της Brink’s βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Για τον λόγο αυτό, ενισχύει τις γνώσεις και ικανότητες των εργαζομένων της με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση. Σχεδόν το σύνολο των διευθυντικών στελεχών έχουν ξεκινήσει από χαμηλότερες θέσεις και εξελίχθηκαν μέσα στην εταιρία.

 

Στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας,  πολύ σημαντικό στοιχείο στην επιλογή εργασίας των υποψήφιων εργαζόμενων είναι η αξιοπιστία του εργοδότη.

 

H Brink’s διασφαλίζει ότι ο εργαζόμενος θα αμείβεται στην ώρα του όλα τα δεδουλευμένα, θα έχει πλήρη ασφάλιση, επιπλέον παροχές (όπως επιδόματα θέσης, ιδιωτική ασφάλιση ατυχήματος, διατακτικές σίτισης ανάλογα τη θέση κτλ).

 

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις εργασίας μας και να επιλέξουμε προσωπικό για κάλυψη άμεσων αναγκών !!

 

Πέμπτη 2/6, Ξενοδοχείο Grand Meteora, 16:00-21:00

 

 


Αν αισθάνεσαι περήφανος/η για ό,τι έχεις κατακτήσει, και αξιοποιείς κάθε ευκαιρία που προκύπτει για να εξελίσσεσαι ώστε να είσαι επαγγελματίας στο ρόλο σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να εξελίξεις την καριέρα σου στη BRINKS !

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με την Brink’s στα τηλέφωνα 211 0130604-5 & 210 3484000 ή στείλτε μας e-mail στο hr.hellas@brinksinc.com

A blue and white sign

Description automatically generated with low confidence

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.