Τελευταίες Ειδήσεις

«Δύναμη Ευθύνης» - Στο Δήμο Μετεώρων… παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας

 


Την ώρα που ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, γειτονικές μας πόλεις αναπτύσσονται και εξελίσσονται περνώντας σε μια νέα εποχή, η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων μένουν καθηλωμένοι στη διαχείριση μιας μίζερης λογικής.


Όλους εμάς, στη «Δύναμη Ευθύνης» δε μας ταιριάζει όλο αυτό. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και παίρνουμε τις τύχες, το μέλλον στα χέρια μας.


Το Σάββατο 14 Μαΐου διοργανώνουμε την πρώτη μας εθελοντική δράση. Στις 10 το πρωί συναντιόμαστε στο κέντρο της πόλης (πλατεία Ρήγα Φεραίου) και… φεύγουμε για να καθαρίσουμε τις εισόδους, να αποκαλύψουμε τις πινακίδες που χάνονται πίσω από πλούσια βλάστηση, να αναδείξουμε τα μονοπάτια των Μετεώρων τα οποία αδυνατούν να βρουν οι επισκέπτες.


Ενώνουμε δυνάμεις, ενεργοποιούμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας για να κάνουμε την Καλαμπάκα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη.


Αυτή είναι η πρώτη μας εθελοντική δράση προς αυτή τη κατεύθυνση και θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα. Γιατί τίποτα δε μας χαρίζεται και ήρθε αλήθεια η ώρα να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.